Смачнезний торт з найніжнішим сирним кремом

Для бісквіту знадобиться:

— 5 яєць.

— 1 ст. цукру.

— 1 ст. борошна.

— 1 ч. л. розрихлювача тіста.

— 1 ч.л. тертої цедри лимону.

Для крему потрібно:

— 20 г желатину.

— 150 мл води.

— 300 г. сиру.

— 5 ст. л. цукрової пудри.

— 250 мл. вершків.

— консервовані ананаси.

Приготування:

1. Білки збити з цукром до густої піни. Після по одному додавати жовтки, не припиняючи збивати.

2. Борошно просіяти та частинами додавати в яєчну суміш і акуратно перемішувати. Додати розрихлювач та цедру лимону.

3.Вилити тісто в роз’ємну форму, застелену папером. Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.Можна пекти в мультиварці.

4. Дістати бісквіт з форми. Прибрати папір. Дати повністю охолонути. Потім розрізати на два коржі.

Приготування крему:

1.Желатин замочити у воді.

2.Сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити блендером.

3. Желатин нагріти щоб він розчинився і змішати з сиром. Додати ананаси.

4.Нижню половину коржа помістити в роз’ємну форму, з боків викласти папір.

5.Коли сирна маса почне застигати, викласти її на корж і  накрити другим коржем. Покласти в холодильник на 6 годин.

6.Потім вийняти з форми, прибрати папір. Посипати цукровою пудрою. Нарізати на порційні шматочки.

Смачного!

×

Натисніть вподобати