Смачнезний торт з найніжнішим сирним кремом
Для бісквіту знадобиться:
— 5 яєць.
— 1 ст. цукру.
— 1 ст. борошна.
— 1 ч. л. розрихлювача тіста.
— 1 ч.л. тертої цедри лимону.
Для крему потрібно:
— 20 г желатину.
— 150 мл води.
— 300 г. сиру.
— 5 ст. л. цукрової пудри.
— 250 мл. вершків.
— консервовані ананаси.
Приготування:
1. Білки збити з цукром до густої піни. Після по одному додавати жовтки, не припиняючи збивати.
2. Борошно просіяти та частинами додавати в яєчну суміш і акуратно перемішувати. Додати розрихлювач та цедру лимону.
3.Вилити тісто в роз’ємну форму, застелену папером. Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.Можна пекти в мультиварці.

4. Дістати бісквіт з форми. Прибрати папір. Дати повністю охолонути. Потім розрізати на два коржі.


Приготування крему:
1.Желатин замочити у воді.
2.Сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити блендером.
3. Желатин нагріти щоб він розчинився і змішати з сиром. Додати ананаси.

4.Нижню половину коржа помістити в роз’ємну форму, з боків викласти папір.
5.Коли сирна маса почне застигати, викласти її на корж і накрити другим коржем. Покласти в холодильник на 6 годин.

6.Потім вийняти з форми, прибрати папір. Посипати цукровою пудрою. Нарізати на порційні шматочки.
Смачного!